Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απολύθηκε η Μνήμη


Αναυδος;

Κατάπληκτος;

Κάθε άλλο!

Η απομάκρυνση της Μαριάννας Κορομηλά από την ΕΡΤ είναι απολύτως εξηγήσιμη, απολύτως λογική, απολύτως αναμενόμενη…

Η ΕΡΤ έχει εδώ και καιρό κάνει τις εμπορικές επιλογές της στην τηλεόραση. «Γιουροβίζιον», «Παιχνίδια του Κόσμου» (επανήλθαν), Κοττάκης…

Τώρα ήλθε και η ώρα του ραδιοφώνου της να γίνει εμπορικό.

Η Μνήμη δεν πουλάει!

Η Ιστορία είναι φύρα!

Η Ποιότητα απολύτως σχετική με το κόστος και την τελική τιμή!


Συνδιαμαρτυρόμενοι μπλόγκερς με πόστ (όπως λέει και ο Γ. Χοιροβοσκός):


Θείο Τραγί


Πρόβατος


Ttallou


Naftilos

Γεώργιος Χοιροβοσκός

Έξωση Μαριάννας Κορομηλά ή έρχονται τα χειρότερα..

Update: «Κόβουν τις εκπομπές λόγου»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗ
18/9/06Σχόλια

 1. Απολύθηκε; α-πο-λύ-θη-κε; κατόπιν υπηρεσιακής συσκέψεως, υποθέτω. Όπου σίγουρα ακούστηκε η φράση "δεν κάνει νούμερα".Η κάτι παρόμοιο, "εξυγιαντικό". Ντροπή σε όλους μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στρατηγέ μου, τα σέβη μου.

  Ευσεβάστως,
  το και θείον τραγί  (Σε περίμενα πώς και πώς. 'Ηδη έγραψε και η ttallou και ο xoirovoskos).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ούπς, γράψε λάθος. Το σωστό link της ttallou είναι αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πάντως νομίζω ότι απολύθηκε εξαιτίας του νόμου Παυλόπουλου για τους συμβασιούχους. Ωστόσο οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ειλικρινά λυπάμαι
  Λυπάμαι επίσης που δεν την γνώρισαν τα νεα παιδιά
  Αλλά αυτο σημαίνει διξιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…