Ρε αλήτες δημοσιογράφοι…


…μη μου δείχνετε άλλα νεκρά παιδιά στις κωλοφυλλάδες σας την ώρα που ρουφάω τη φραπεδιά μου στην παραλία και όταν απολαμβάνω για 108η φορά το ΡΕΤΙΡΕ στην «πλάσμα» οθόνη μου... Σιχτίρι!!!
Η αγωνία της κυριολεξίας

Σχόλια

 1. Εξαρτάται. Ποιος το λέει, για ποιόν αλήτη "δημοσιογράφο", ποιάς "κωλοφυλλάδας", κι αν όντως βλέπει το "Ρετιρέ" (παίζει ακόμη;). "Πλάσμα" θεωρώ πως έχουν όλοι.

  Προσωπικά φίλε μου με ενοχλεί πολύ(!) η λογική "έλα κι από δω, να σου δείξω αυτά που δείχνουν όλοι, για να ανεβάσω πωλήσεις/τηλεθέαση/ακροαματικότητα".

  Δεν μιλώ για ανάλυση ή έρευνα. Μιλώ για μερικά "ενημερωτικά" πλάνα λίγο πριν δείξουμε το νέο αμόρε της Βίσσυ, λίγο καυγά στο πάνελ πριν μιλήσουμε για το πόσο καλό κάνει το παγωτό στα παιδιά, λίγο "αφιερωμα" στις σελίδες πριν "γλύψουμε" την Κοντολίζα ή έστω τον Αρχοντα της Χώρας.

  Am i wrong?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μια στις τόσες έχουν την ευκαιρία να δείχνουν την εικόνα της πραγματικής …πραγματικότητας. Φυσικά για τους δικούς τους λόγους. Το ότι όμως και η πραγματική πραγματικότητα «πουλάει» δεν σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να αποστρέψουμε το πρόσωπο.

  Φαντάζεσαι όμως να ΜΗΝ έδειχναν αυτές τις εικόνες;
  Ηταν καλύτερα όταν μπορέσαμε να δούμε τις θηριωδίες των ΝΑΖΙ, δέκα-είκοσι χρόνια μετά λόγω έλλειψης μέσων;
  Η μήπως δεν έπρεπε να είχαμε δει και τις εικόνες από το Βιετνάμ με τα καμένα από ναπάλμ βιετναμεζάκια, με την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός «ύποπτου» από τον αρχηγό της αστυνομίας μέσα στη μέση του δρόμου;

  Και στα σοβαρά τώρα, τι θέλαμε; Ψυχρά ανακοινωθέντα; Όπως θα τα εξέδιδαν οι Ισραηλινοί ή οι Χεζμπολάδες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επίσης όποιος δεν θέλει να βλέπει κομματιασμένα Λιβανεζάκια ας πιάσει FOX με τη δορυφορική του!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι απίστευτη η θηριωδία, η καταστροφή ο πόνος και η απόγνωση.
  Δεν είχα δει πολλές φωτό, σημερα όμως ... τα είδα όλα !!!
  Αν δεν δεις δεν ξέρεις τι γίνετε. Οτι θέλει λέει ο καθένας. Ο φακός όμως λέει ότι ακριβώς βλέπει...

  Ντρέπομαι,
  για όλα αυτά που συμβαινουν στην πλανήτη γη και αυτό που μπορώ να προσφέρω είναι μια προσευχή κι ένα καντήλι για τις ψυχούλες αυτές ...

  για τα παιδιά μου
  για τους γονείς μου
  για τους αδελφούς μου

  trapped

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άλλο η ενημέρωση άλλο η "αρρωστημένη επανάλυψη". Άλλο η πρακτική λογική κουβέντα κι άλλο το αναμάσημα.

  Οσο για τα "ψυχρά ανακοινωθέντα", δεν υπάρχει μόνο το άσπρο και το μαύρο, υπάρχει και το γκρι. Και πιάνει μεγαλύτερο φάσμα από τους δυο πατέρες του.

  Ισως είμαι λίγο υπερβολικός, αλλά θέλω να βλέπω το πρόβλημα και να ψάχνω λύση. Οχι να βλέπω το πρόβλημα και να το ξαναβλέπω και να το ξαναβλέπω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μα είναι τόσο χαμηλής αισθητικής όλη αυτή η προπαγάνδα των Λιβανέζων Άνεμε, και κρατάει ΄τοσο καιρό. Καμμιά πρωτοτυπία, κάθε μέρα τα ίδια. Νεκ΄ρα παιδιά και συντρίμμια, νεκρά παιδιά και συντρίμμια, νεκρά παιδιά και συντρίμμια... ας μα΄ς έδειχναν και κάτι άλλο... καμμιά επίδειξη μόδας και συντρίμμια... συναυλία στα συντρίμμια... συναυλία από μικρά νεκρά παιδιά...

  Όσον αφορά τις λογικές επιφυλάξεις σου, Crazymonkey, κανονικά θα ασυμφωνούσα απόλυτα μαζί σου, αλλά είναι η πρώτη φορά που πιστεύω ότι ό,τι και να δέιξουν οι Νεκροθάφτες των δελτίων, ΄λιγο είναι. Άλλο να δείχνεις όλη μέρα κάθε μέρα την μητέρα του Άλεξ και άλλο να καλύπτεις αυτήν την τεράστια ανθρωπιστική τραγωδία, που δεν έχει αρχή ούτε τέλος, και ό,τοι και να δείξεις πάλι είναιένα ελάχιστο μέρος από την πραγματικότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. για την "αρρωστημένη επανάλυψη" υπάρχει ένα πολύ όμορφο κουμπάκι που γράφει OFF.

  Μια λύπη και μια αρρωστημένη ησυχία υπάρχει στα πέριξ ...
  όλες αυτές οι ενέργειες αντανακλούν ξέρεις ....

  μια βουβαμάρα

  trapped

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου