1980-2006


1980. Η Αννα Βίσση συμμετέχει στο διαγωνισμό της Eurovision που γίνεται στην Ολλανδία με το τραγούδι «Auto Stop». Ερχεται 13η. Πρωθυπουργός είναι ο Κ. Καραμανλής. Πηγαίνω Τρίτη Λυκείου.

26 χρόνια αργότερα…

2006. Η Αννα Βίσση συμμετέχει στο διαγωνισμό της Eurovision που γίνεται στην Αθήνα με το τραγούδι «Auto Stop». Ερχεται .... Πρωθυπουργός είναι ο Κ. Καραμανλής. Ο γιός μου πηγαίνει νηπιαγωγείο.

Πόσο θέλει ο άνθρωπος για να τρελαθεί;

Σχόλια

 1. Σκέψου και το άλλο.

  1956. Πρωθυπουργός είναι ο Κ. Καραμανλής και αντιπολίτευση ο Γ. Παπανδρέου. Η φτηνότερη εφημερίδα κάνει 50 λεπτά και υπουργός του Καραμανλή είναι ο Μολυβιάτης. Η Αθήνα έχει τραμ και αρχίζει (φήμες) και το τραμ της Θεσσαλονίκης. Ρουφιάνοι και παρακράτος παντού. Η Ελλάδα έχει βασιλέα με κορώνα και αυλή.

  2006. Πρωθυπουργός είναι ο Κ. Καραμανλής και αντιπολίτευση ο Γ. Παπανδρέου. Η φτηνότερη εφημερίδα κάνει 50 λεπτά και σύμβουλος του Καραμανλή είναι ο Μολυβιάτης. Η Αθήνα έχει metro και αρχίζει (φήμες) και το metro της Θεσσαλονίκης. Κάμερες και παρακολουθήσεις κινητών. Η Ελλάδα έχει τεως βασιλέα superstar, των πρωϊνών magazino, μιας πρώην δημοκρατικής εφημερίδας και του δελτίου ειδήσεων του STAR.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φαντάσου να προλάβει τη Βίσσυ στην Eurovision και ο εγγονός σου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Τζιμάκος (Πανούσης) πριν τον "φύγουν" από τον Σκάι Radio (Aλαφούζος + Καραμανλής = love), πρόλαβε να πει το αμίμητο: "Το πολίτευμα της χώρας μας είναι Κληρονομική Δημοκρατία Τηλεοπτικού Τύπου"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου