Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιατί αυτοκτόνησε;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Ρώσος κακοποιός Μαξίμ Ζιλίν κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες να εντοπίσει αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. για να παραδοθεί και να κάνει Πρωτοχρονιά έστω και στη φυλακή… Στα πλαίσια αυτών των προσπαθειών δεν απομακρύνθηκε παρά ελάχιστα απο το σημείο της απόδρασης. Δυστυχώς όμως οι προσπάθειες αυτές απέβησαν άκαρπες κι έτσι ο δραπέτης αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του.

...

Update:(Οχι βρε κουτά, δεν αυτοκτόνησε, η ρώσικη μαφία τον "έφαγε".
Το λέει και η σοβαρή η εφημερίδα!
Δώρο στον Βουλαγαράκη τον έκανε!)

Σχόλια

 1. Άλλη μια ατράνταχτη απόδειξις πως η κόκκινη αρκούδα ξυπνάει. Σύμφωνα με αποκλειστικότερες, δικές μας, πληροφορίες, κάτω από τον μανδύα της Ρώσικης μαφίας, κρύβεται η ιερή κοσμοσφαίρα του Πούτιν.
  Κι αυτό το δώρο είναι μόνο η αρχή. Θα τρίβετε τα μάτια σας με το τελευταίο δώρο που θα κάνει [το 2024] το ξανθό γένος προς τον εκλεκτό ελληνικό λαό: την ιδια την Αγία Σοφία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ENIAYTON>>> Και λίγα λες! Νομίζω οτι ήδη σκέφτεται να μας εκχωρήσει ολόκληρη την Ουκρανία αλλά και την αποκλειστική παραγωγή χαβιαριού!

  Πάμε για μεγάλα πράγματα!
  Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ξύπνησε ακούγοντας την εκπυρσοκρότηση του περιστρόφου του Μαξίμ Ζελίν...

  Μα, είναι τυχαία όλα αυτά;;;

  Οχι βέβαια!
  Τα έχει πει και ο Κοσμάς ο Αιτωλός!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. βρε μήπως δεν το άντεξε το εμπάργκο κατά του χαβιαριού ;

  λέω τώρα ...


  trapped

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αδικα τον κλεισανε μεσα τον Ρωσο...Ισως γι'αυτο εκανε ο,τι εκανε

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…