Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανατροπή και Αυτοκτονία

Απόψε μη χάστε στο ΜΕΓΚΑ την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Γιάννη (Πάριου) με καλεσμένο τον Γιάννη (Πρετεντέρη).
Ηδη, λίγες ώρες πριν, το πολιτικό σκηνικό τρίζει συθέμελα εν αναμονή των όσων συνταρακτικών θα ειπωθούν, μια πρόγευση των οποίων πήραμε σε μεγάλες δόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του τελευταίου 5θήμερου.
Λέγεται μάλιστα –χωρίς να έχει ακόμη επιβεβαιωθεί και ιατροδικαστικώς- ότι αυτός ήταν και ο βασικός λόγος της αυτοκτονίας του Ρώσου δραπέτη. Η συνειδητοποίηση του ότι δεν θα καταφέρει, εκεί στα όρια και τα άγρια βουνά, να δει την αποψινή ΑΝΑΤΡΟΠΗ, τον έσπρωξε στο να βάλει το περίστροφο στον κρόταφο ρίχνοντας την τελευταία σφαίρα. Ο άνθρωπος που είχε ομολογήσει ότι έκανε το πρώτο του έγκλημα γιατί ήθελε να δει «πως είναι να σκοτώνεις» δεν μπόρεσε να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δε θα βιώσει μια εξίσου δυνατή συγκίνηση.
Εσείς μη χάστε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον Γιάννη Πρετεντέρη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γιάννη Πάριο.
Απόψε στο ΜΕΓΚΑ (τον άλλο μήνα στον ΑΝΤ1, τον παράλλο στον ΑΛΦΑ… κοκ).
Για το καλό σας!

Σχόλια

 1. Ναι... ναί...αυτοκτόνησε με το όπλο του αστυνομικού και άλλα δεκα κλασσικά παραμύθια. Ρε σα να ξαναβλέπω το Copland...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ρώσοι αυτόχειρες
  καταγγέλουν
  μπάτσους αυτοδικούντες...
  ή
  Μπάτσοι αυτόχειρες αυτοδικούν πάνω σε Ρώσους...κάνοντας επίδειξη "υπηρεσιακού τσαμπουκά"

  ...και το γαμώ το είναι πως "δεν υπάρχουν νερά του Ιορδάνη..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…