Τα Ανακουφιστήρια των μισθοφόρων και οι "καμικάζι"

Τι διάολο, τόσο δύσκολο είναι να πεις την αλήθεια ακόμη κι όταν δεν ελέγχεσαι, όταν δεν σου υπαγορεύουν τι θα γράψεις και τι δεν θα γράψεις; Ποιο γαμημένο ταμπού της γλώσσας ή της ιδεοληψίας δεξιών, αριστερών, κεντρώων, δεν σου επιτρέπει να πεις το οφθαλμοφανές, το λογικό, το «τούμπανο». Ότι δηλαδή φριχτά τα χτυπήματα σε ξενοδοχεία στην Αίγυπτο, στο Μπαλί και στην Ιορδανία, φριχτό κι ακατανόητο (για εμάς τους Δυτικούς, τρομάρα μας!) να ζώνεσαι τα εκρηκτικά και να γίνεσαι πολτός μετά των αλλοφύλων, αλλά ΤΙ τελικά είναι αυτά τα μέρη που ανατινάζονται με εκατόμβες νεκρών «αθώων» και «ενόχων»!

Ανακουφιστήρια μισθοφόρων είναι! Τόπου ξεχαρ(Α)μανιάσματος των «Βάφεν» Αμερικής και Ευρώπης είναι! Μπουρδέλα όπου εκδίδονται ντόπιες και αλλοδαπές είναι! Τσιμπουκοδρόμεια των γκριν-μπερέ είναι! Να πάρουν δύναμη τα παλικάρια για λίγες μέρες και μετά να ξαναπάνε στα αιδοία των «μαχών» να ξεσκίσουν μερικούς Αφγανούς και Ιρακινούς ακόμη! Αυτό είναι!

Θέρετρα αναψυχής για μακελάρηδες, πράκτορες και εμπόρους όπλων!

«Τρούμπες» πολυτελείας για τους πλανητάρχηδες!

Αυτό είναι!

Τόσο δύσκολο είναι να το πούμε;


(Μώρε όλα θα τα πούμε εδώ! Μην ανησυχείτε! Ή μάλλον ανησυχήστε ΠΟΛΥ!)

Σχόλια

  1. "Ποιο γαμημένο ταμπού της γλώσσας ή της ιδεοληψίας δεξιών, αριστερών, κεντρώων, δεν σου επιτρέπει να πεις το οφθαλμοφανές, το λογικό, το «τούμπανο»"

    Οποιαδήποτε ιδεολογία είναι ένα μικρό ή ένα μεγάλο κουτάκι που αναγκαστικά μας περικλύει.

    Αν μπορούσαμε να το καταλάβουμε, ακόμα κι αν δεν μιλούσαμε, τουλάχιστον θα σκεφτόμασταν διαφορετικά.
    Πολύ δυνατό το άρθρο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου