(φιλό-)ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Μετά το Φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης, όπου οι γνωστές φιγούρες του θεάτρου σκιών (Νιόνιος, Χατζηαβάτης κ.α.) αναβίωσαν το χουντικό πανηγύρι της έντεχνης αρπαχτής, έρχεται ο καλλιτέχνης γενικών καθηκόντων ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ να βάλει το κερασάκι στο βόθρο.

Από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater θα παρουσιάσει για λίγες παραστάσεις το ελληνικό τσίρκο OLA SKATA.

Με τη ψυχή στο στόμα και με εργαλείο τη σάτιρα που είναι τρόμος ζωής θα ξεδιπλώσουμε τις αγωνίες μας που ασφυκτιούν κάτω από τη μπότα της πατροπαράδοτης ελληνικής δουλοπρέπειας. Τώρα που τελείωσε η αυτοκάθαρση της εκκλησίας και θα αποκτήσουμε επιτέλους Πανεπιστήμιο Ορθόδοξων Ταλιμπάν –όπου θα απαγορεύεται η φοίτηση γυναικών!–, το κίνημα του Υπαρκτού Σουρεαλισμού που υπηρετεί ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ έχει αρχή και φινάλε: «Πούστευε και μη ερεύνα» και «Μικροαστική καταστροφή».

Να τελειώνουμε με τη κομματική δικτατορία των ανεκδιήγητων βλαχοδημάρχων, την κληρονομική δημοκρατία του κώλου και το επάρατο οπαδιλίκι των ελληναράδων.

Ζήτω η νεοφιλελεύθερη Ζιμπάμπουε των Βαλκανίων.


Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ
ΣΤΟ PRINCIPAL CLUB THEATER
«OLA SKATA»
Από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου
με την ευγενική κοροϊδία του ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ

Σχόλια

  1. με εργαλείο τη σάτιρα

    Aρχίζει και μου την δίνει η συγκεκριμμένη λέξις, μπορεί νάναι κι ιδέα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου