...τα αίματα να τους τρέχουν απ' τα σαγόνια!!!

Πού βόσκει ο εξολοθρευτής άγγελος;

* Εχω την αίσθηση ότι σε 2 χρόνια η κατάσταση των media στην Ελλάδα θα είναι εντελώς διαφορετική. Οχι καλύτερη ή χειρότερη: διαφορετική. Επίσης, πρωταγωνιστές δεν θα είναι όσοι διαγκωνίζονταν ώς τώρα στην ουρά για να φορέσουν το στέμμα των γερασμένων λιονταριών, αλλά νέα, αιφνίδια outsider, με τα αίματα να τους τρέχουν απ' τα σαγόνια.

* Είναι πάντως λιγάκι θλιβερό: τόσα χρόνια γυρνάμε στην πιάτσα οι ίδιοι και οι ίδιοι - και τα νέα παιδιά κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Ούτε ένας που να συνδυάζει δυνατές ιδέες και νέα αισθητική, τόσα χρόνια έχει να φανεί, να μας κάνει να αισθανθούμε σε μια νύχτα γέροι, πουλημένοι και αναίσθητοι. Να πάει τα πράγματα λίγο παρακάτω. Μια στάση πολυχρονεμένη επικρατεί παντού - χαιρέκακα ψοφίμια λυμαίνονται το χώρο που υπό κανονικάς συνθήκας θα 'πρεπε να 'ναι η θρυαλλίδα των νέων ιδεών, της αναζήτησης, της υγιούς τρέλας, των καινούργιων εικόνων. Πού είναι εκείνος που θα 'ρθει να μας βουλώσει το στόμα επιτέλους; Ευνοημένος από την ατραυμάτιστη νιότη του, το ρομαντισμό του, την αφέλειά του να πιστεύει ότι η ζωή αυξάνει εσαεί; Να μας διηγηθεί τα πράγματα που είδε και ένιωσε όσο καιρό εμείς είμαστε απασχολημένοι να φυτεύουμε μαλλιά και να συσσωρεύουμε χρήμα; Γέρασαν και σταφίδιασαν τα enfants terribles της γενιάς μου κι ακόμα πουλάνε εναλλακτική αλτερνατίβα στους χάνους της νεότητας. Φτάσαμε να θεωρούνται αιχμές του νεωτερικού κάτι νιανιά, πρόχειρα αναπλασμένα απ' τους συνταξιούχους του μεταμοντερνισμού.

* Γι' αυτό με πιάνει απελπισία όταν βλέπω νέα παιδιά να βγαίνουν στην τηλεόραση, έχοντας προθύμως αποστηθίσει όλα τα χούγια και τα βίτσια και την αισχρότητα των γηραλέων προτύπων τους. Για ένα μισθό. Για λίγη αναγνωρισιμότητα.

ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 03/09/2005
Θέλετε να δείτε την Κόλαση φιλαράκια;
Θέλετε να δείτε ΚΙ ΑΛΛΗ Κόλαση (Γιατί έχεις δει πολλές πλευρές της αλλά όχι ΟΛΕΣ!) Στάθη;

ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ!

Κι εμείς θα γίνουμε ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!

Εμείς που δώσαμε ΚΩΛΟ για ένα ΜΙΣΘΟ!
Το κάνεμ επειδή είχαμε (κι έχουμε ακόμη) ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ !

Αλλά αυτό ήταν!

Με πέτυχες ΑΚΡΙΒΩΣ στην ημέρα Σ.Τ.!
Ακριβώς στην εποχή!

Πάμε για ΑΡΧΗ ή για το ΑΠΟΛΥΤΟ φινάλε!

(Και το ΑΙΜΑ τρέχει χρόνια τώρα απο το στόμα μας! Απο τα νύχια μας! Απο τα μαχαίρια που χώναμε οι ίδιοι στα πλευρά μας για να σας χαμογελάμε!

WE WILL FUCK AGAIN THE FUTURE!

Σχόλια

  1. Σιγα ρε παιδιά... ηρεμήστε. Δεν ξέρω με ποιούς κάνει παρέα ο φίλος που αναφέρεις αλλά μάλλον χρειάζεται αμέσως μετάγγιση νέου αίματος. Ποιά λιοντάρια? Αφού όλα στην πορεία γίνονται γατούλες που πίνουν το γαλατάκι τους από ίνοξ πιατάκι. Ποιά αίματα? Γαλατάκι φρέσκο τρέχει και θα τρέχει γιατί έτσι είναι ο νόμος της ζούγκλας. Επιβιώνει αυτός που έχει τη μεγαλύτερη θέληση για ζωή.Ποιά media? Το πιό δυνατό είναι το δίκτυο. Οταν θα το τακτοποιήσουν και αυτό μια κάποια μορφή ελευθερίας θα αναζητήσει άλλα διέξοδα δημιουργώντας άλλα τόσα αδιέξοδα. Μπορεί να παρανόησα τα γραφόμενα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις στιγμιαίες εκρήξεις. Τα πράγματα ήταν πάντα έτσι και πάντα έτσι θα είναι γιατί η φύση του ανθρώπου είναι τέτοια και δυστυχώς υπάρχουν λίγοι και εκλεκτοί "μανιπιουλάτορες" που καθορίζουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου