Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1963-2005

...42 χρόνια!

χμμμ... Not bad!
Για πολύ λιγότερα με είχα να αντέχω!

Κάποτε είχα την "πετριά" με τις προηγούμενες ζωές και ισχυριζόμουν οτι έχω ζήσει 7-8 απο δαύτες. Είχα βγάλει και χρονολογίες μαζί με μια βαρεμένη περί των καρμικών.
Σύμφωνα με τους τότε υπολογισμούς όλα ξεκίνησαν το 62 π.Χ!!!
Και μετά πήγε κάπως έτσι:
188 μ.Χ.
438 μ.Χ.
688 μ.Χ.
938 μ.Χ.
1435 μ.Χ.
1686 μ.Χ.
1938 μ.Χ.
1963 μ.Χ.

Τις βρήκα σε ένα Ημερολόγιο του 1993 και είπα να τις αντιγράψω. Ετσι για να διαιωνίζονται οι "πετριές" μου και να μην ξεχνιόμαστε!

Πάω τώρα στο Brainy History - www.brainyhistory.com (τότε δεν υπήρχε!) να βρω τι μπορεί να ήμουν εκείνες τις εποχές!!!
(Δουλειά δεν έχει ο 42χρονος!)

All Events on August 2

Update#01: Σε ευχαριστώ φιλαράκι (
Σήμερα στο καράβι έχουνε γιορτή)

Update#02: Μου το αφιερώνω εξαιρετικά (Πόσο Μαλάκας Είμαι;)

Νόμισες πως ξόφλησα και πνίγηκα στα λόγια μου
μα εγώ είμαι ακόμα όρθιος και στέκομαι στα πόδια μου.
Εγώ δεν είμαι μόδα, είμαι ρόδα που γυρίζει,
το αίμα μες στις φλέβες μου εμένανε δεν πήζει.
Μπορεί να είμαι busy , αλλά θα βρώ το χρόνο,
όπως βρήκα χρόνο φίλε και το στυλ μου βελτιώνω
καλύτερα αρθρώνω και καμαρώνω ,
όταν βρίσκω ευκαιρία και στη μάπα σου τα χώνω!

Μαζί μου ασχολείσαι, ποσό μαλάκας είσαι αν όντως δεν γουστάρεις σου δείχνω τι να πάρεις,
ανήλικος αν είσαι τα αυτιά σου τώρα κλείσε, το όνομα μου σβήσε

ξένος είμαι ξένος είσαι.

Update#03: "42 στα ξάρτια"

Να είσαι καλά φίλε! Και εγώ δεν σου έχω πει οτι ανήκεις σε εκείνους τους ανθρώπους που κι αν δεν έχουμε βρεθεί πολλές φορές μαζί κι αν δεν έχουμε περάσει ώρες κουβεντιάζονται, σε αισθάνομαι πιο κοντινό κι απο εκείνους που για χρόνια είχα δίπλα μου!:-)Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…