ηλεκτρονικά-γουρούνια

Τα ηλεκτρονικά-γουρούνια –που καμώνονται άλλα ζώα, τα ζώα- αποθρασύνονται. Οι πλαδαρές μεταλλαγμένοι ΕΚΟΦίτες των 00s μεταλλάσσουν τις λέξεις και τις ιδέες με την ίδια ευκολία και την ίδια άνεση που μετάλλαξαν τις μούρες τους. Την «ανωτερότητα της Αρειας Φυλής» την ονομάζουν «ανωτερότητα του Δυτικού Πολιτισμού», τις δολοφονίες εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων σε όλο τον κόσμο τις ονομάζουν «απελευθερωτικούς πολέμους για την Δημοκρατία», τα συμφέροντα των πολυεθνικών τα λένε «ελεύθερη έκφραση και επιλογή», τον παραλογισμό της καταστροφής των πάντων στο όνομα του κέρδους το έχουν ονομάσει «λογική» και την ανθρωπιά την λένε «αριστερισμό».

Ούτε ο οίκτος μας δεν αξίζει στην κατάντια των καμένων εγκεφάλων τους…

Συνέχεια:

Με τρομοκρατεί η τυφλή βία…
Με τρομοκρατεί η τυφλή καταστολή…
Με τρομοκρατούν οι τυφλές αντιδράσεις…
Με τρομοκρατούν οι τυφλοί συμψηφισμοί…
Όμως πιο πολύ με τρομοκρατούν οι τυφλοί κάφροι με τις τυφλές ιδέες. Αυτοί που διαλέγουν τη στιγμή της κρίσης για να αποφανθούν, να δογματίσουν, να προβοκάρουν, να προκαλέσουν, να πετροβολήσουν κάθε ίχνος ανθρωπιάς, κάθε ίχνος ευαισθησίας. Αυτοί που δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε ένα λεπτό σιγής για να αναλογιστούν το ανθρώπινο Δράμα.
Διαβάζω τα εμετικά τους σχόλια και τρομάζω πραγματικά για όλα όσα τους κατάντησαν έτσι. Αψυχοι. Νεκροζώντανοι. Ασυγκίνητοι «εισαγγελείς» και «ινστρούκτορες» που αντιλαμβάνονται τη ζωή ως ένα σύνολο «κλινικών» φαινομένων. Με την άκαμπτη λογική του ιατροδικαστή. Με τις αισθήσεις σε πλήρη αδράνεια.
Είναι πολύ επιεικής ο
Old Boy
, όταν τους χαρακτηρίζει Καραγκιόζηδες. Μακάρι να ήσαν μόνο αυτό. Είναι φανατικοί. Είναι αυτοί που «ζώνονται» τις πιο χυδαίες ιδέες με τον ίδιο τρόπο που ο φανατικός ισλαμιστής ζώνεται τα εκρηκτικά και τις πυροδοτούν με την πρώτη ευκαιρία στα μούτρα μας και στα μυαλά μας.
Δείτε τους πως εμφανίζονται σαν τις ύαινες μόλις μυρίσουν καμένη σάρκα. Είναι η ευκαιρία τους να πλασάρουν τον σκοταδισμό τους. Την καφρίλα τους. Είτε επιχαίροντας για τους νεκρούς και εκφράζοντας την εκτίμησή τους για τους θύτες δικαιολογώντας με τα πιο απίθανα επιχειρήματα τους θύτες είτε υπερασπιζόμενοι τις δικές τους «υγιείς» ιδέες της φυλετικής και πολιτισμικής καθαρότητας και ανωτερότητας.
Με τρομοκρατούν γιατί αποδεικνύουν ότι ο τρόμος μπορεί να μας αποβλακώσει εντελώς. Ολους.

Συνέχεια#2:

Η «λογική» του Κάφρου:

Εμείς - Αυτοί

Δυτικοί - Ταλιμπάν (=Ισλαμοφασίστες)
Δημοκράτες - Ισλαμοφασίστες
Χριστιανοί - Ισλαμοφασίστες
Φιλελεύθεροι - Ισλαμοφασίστες
Αθώοι - Παράπλευρες απώλειες (και Ισλαμοφασίστες)
Δίκαιοι - Εκδικητικοί (ως Ισλαμοφασίστες!)
Ψύχραιμοι - Φανατικοί (τι άλλο; Ισλαμοφασίστες!!!)
Απελευθερωτές - Ψυχροί εγκληματίες (και Ισλαμοφασίστες)
Τρώμε Χάμπουργκερ - Λιθοβολούν γυναίκες (οι Ισλαμοφασίστες!)
Αθωώνουμε εμπόρους ναρκωτικών - Κρεμάνε εμπόρους ναρκωτικών (βρε τους Ισλαμοφασίστες!)
Εχουμε παιδιά και οικογένειες - Ανατρέφουν μικρούς Ισλαμοφασίστες! (που κάνουν Ιντιφάντες)
Πολιτισμένοι - Ζώα (και επίσης Ισλαμοφασίστες)
Λευκοί - Μαυριδεροί (Ισλαμοφασίστες)
Αρειοι -Αραβες (Ισλαμοφασίστες, φυσικά!)
Θεό -Αλλάχ (Ισλαμοφασίστας!)

Σχόλια

  1. Εδώ που τα λέμε δεν έχεις και πολύ άδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή μάλλον κατάλαβα σε ποιο post αναφέρεσαι, ομολογώ ότι το επιχείρημα με τα hamburger ως ένδειξη πολιτισμικής διαφοράς με συγκλόνισε και εμένα. Το θέμα είναι ότι συνήθως αδυνατώ (εγώ τουλάχιστον) να πείσω τέτοιους ανθρώπους για το κενό και την αδυναμία των συλλογισμών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον είσαι κρυφο-ισλαμοφασίστας και δεν το ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου