ημερολόγιο καταστρώματος (ξανά!)

Το Gloria Mundi (πρώην ΝΑΥΤΙΛΟΣ) επιστρέφει στις ρίζες του, τότε που τα Blogs ήσαν αθώα και άδολα, και ξαναγίνεται αυτό που πάντοτε ήθελε να είναι: ένα προσωπικό ημερολόγιο καταστρώματος.
Μόνο ως τέτοιο έχει λόγο ύπαρξης αφού και σε community-bloggs συμμετέχει (
OpenIt, In Site R S) και σε άλλες διαδικτυακές προσπάθειες συμβάλλει τα κατα δύναμη και στον παραδοσιακό τύπο σκυλοπνίγεται και ξεχαρμανιάζει και δεν θέλει να μπερδεύει τα σώβρακα με τις γραβάτες.
Γι’ αυτό το λόγο και «έδιωξε» από πάνω του όλα τα Links που είχε πολύ κόπο συλλέξει και κατατάξει τους τελευταίους μήνες και τα έστειλε στο
In Site R S όπου «κολλάνε» καλύτερα.
Χωρίς τα περιττά βάρη της καταγραφής, των συλλογών και της υποχρεωτικής «αντικειμενικότητας», προσπαθώντας να ξεπεράσει μια πιθανή Κρίση ταυτότητας χωρίς μεγάλες αβαρίες, θα συνεχίσει τα ταξίδια του στις δικές του θάλασσες φέροντας το φορτίο μιας προσωπικής και μόνο μυθολογίας, μια δύο πετονιές, ένα βαρέλι ρούμι, ένα κυάλι, έναν αστρολάβο και μια σπασμένη πυξίδα.
Σε όσους κρατούν φιλίες από το ’65, το ’75, το ’85, το ’95 και (φυσικά) το 2005, δώδεκα παρά πέντε θα έχω κάτι να τους πω…


Update: Τελικά είχα δίκιο. Μόνο που τώρα με πνίγει το blog-ο-λιμάνι.
Τι κρίμα!

Αυτά προς το παρόν!
Σχόλια