Μισές δουλειές

Από σημερινό post στην Zpiderland.
Απόσπασμα από την επιστολή που έστειλε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης στον υπουργό Άμυνας κ. Σ. Σπηλιωτόπουλο.
«...Όλοι μας πιστεύουμε ότι με την Στρατιωτική παρέλαση μεταφέρονται, με τον πλέον επιβλητικό τρόπο, τα σημαντικότατα μηνύματα της Εθνικής μας υπερηφάνειας στις νέες γενιές, που τόσο ανάγκη έχουν τη σημερινή δύσκολη εποχή από τέτοιου είδους στηρίγματα.
Για το λόγο αυτό κ. Υπουργέ, παρακαλούμε πολύ να δώσετε τις απαραίτητες οδηγίες και στο εξής, να συμμετέχουν πεζοπόρα τμήματα του στρατού στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, με περισσότερα μάλιστα τμήματα απ? ότι πέρσι, για να μπορούμε, κάτι που σίγουρα δικαιούμαστε όλοι εμείς οι Θεσσαλονικείς, να τιμούμε την ημέρα της Εθνικής Παλιγγενεσίας, όπως ακριβώς μας αξίζει».

Κι όπως έγραψα κι εκεί, στον Zp: Αυτά εγώ τα λέω "μισές δουλειές"! Πεζοπόρα τμήματα και αηδίες. Και ΜΟΝΟ την 25η Μαρτίου...

Τανκς! Παντού! Ολη μέρα! Ολο το χρόνο, κύριε Νομάρχα!

Και εκτελεστικά αποσπάσματα!

Αφού αυτά θέλεις γιατί δεν μας το λες;

Σχόλια

  1. Παντελώς άστοχη, κατά τη γνώμη μου, η επιστολή του νομάρχη μας. Κρίμα, αν και δεν περίμενα και τίποτα διαφορετικό από τον συγκεκριμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμμ, ως χαμουτζής, νοτιοελλαδίτης και Πειραιώτης δηλώνω ότι προτιμώ να πάρει ο ΠΑΟΚ 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα παρά να ξαναδώ τον Ψωμιάδη νομάρχη. Στείλτε τον ξανά στις πίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet