Τα Εχω Μαζεμένα…#1

>>Ηθελα από καιρό να γράψω για την Χριστίνα Ταχιάου (η εύστοχη και ουσιαστική «γλωσσοκοπάνα» των «πονηρών προθέσεων» 102 FM, 16:30 – 18:00) αλλά με πρόλαβε ο Zpiderland
>>Ηθελα να γράψω για τον Zpiderland και τον Γιάννη Σημαντή(ρω)α («Διαμάντια» 102 FM 10-12 κάθε βράδυ) αλλά με πρόλαβε ο Angelos Markos
>>Μ’ αρέσουν οι Επιλογές του Ονειρου!
>> (Μ’ έχει παντρευτεί εδώ και 4 χρόνια η κοπελιά!)
>>Τρελαίνομαι που δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλα τα Blogs που αγαπώ και όλα τα άλλα που με ενδιαφέρουν…
>> Εχω την υποψία ότι κάπου εδώ γύρω τριγυρίζει ο καθηγητής μου Μ.Μ. Ενας από τους πρωτοπόρους των Νέων Μέσων στην Ελλάδα! Αν σωστά το υποψιάζομαι περιμένω να δω και το blog του.
>>Μ’ αρέσει που εισβάλουμε στα παλιά ΜΜΕ…
>>>Νομίζω ότι κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό θα συμβεί σύντομα!
>>Εφτασαν τις 450 οι υπογραφές για την πολιτική ορκωμοσία του Προέδρου. Περισσότερα εδώ.
>>Free e-paper (NewManifesto 1-3/3) Ας το συζητήσουμε σοβαρά!
>>Open Source Everything? Αναρωτιέται ο Sakis. Για την αναγέννηση της συλλογικότητας και τον Douglas Rushkoff μιλάει ο Ονειρος.
>> «Ο ανταγωνισμός είναι κατάλοιπο της προηγούμενης αναγέννησης. Σ' αυτή, μετράνε οι κοινότητες κι όχι οι πριμαντόνες, η συνεργασία κι όχι οι αντιπαραθέσεις. Τα καλά νέα: σ' αυτή την αναγέννηση, μπορεί ο καθένας μας να μοιράζει τις δυνάμεις και το ενδιαφέρον του παράλληλα σε όσες κοινότητες θέλει και αντέχει' δεν υπάρχει λόγος για αποκλεισμούς και περίπλοκα (όσο και τεχνητά) συστήματα μύησης, απόκρυψης και προβολής, ανταμοιβών και ποινών».
>>Το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο "Open Source Democracy: How online communication is changing offline politics" διατίθεται δωρεάν σε μορφή pdf…
>>Θα τα πούμε και στο open! (Σαν να μην πιστεύουμε στα μάτια μας, ένα πράγμα!).
>>Οσοι έχετε καιρό να μπείτε στο http://www.mynews.gr/ κάντε το τώρα! Όλα τα κουλά του Internet μαζεμένα!
>>Δεν έχω απολύτως κανένα σχόλιο να κάνω για το 1-1 στην Τούμπα, CrazyMonkey!!!
>>>«Η άσκοπη νοσηρότητα, ο κυνικός μηδενισμός, η μοδάτη μεταμοντέρνα ελαφρότητα, η γκρίνια/ τα παράπονα/ τα βογκητά (η φιλελεύθερη λατρεία του "θύματος"), η εξάντληση, η μπωντριγιαρική ειρωνική υπερπροσαρμογή, καμία απ' αυτές τις επιλογές δεν είναι αρκετά σοβαρή και την ίδια στιγμή καμία δεν είναι μεθυστική αρκετά για τους σκοπούς μας, πόσο μάλλον για να αποσπάσει το γέλιο μας»
(Χακίμ Μπέη, Αμεσοκρατία)

>>Αν ο Χριστόδουλος νομίζει ότι τον ξεχάσαμε ή ότι θα τον ξεχάσουμε είναι (και πάλι) ΟΙΚΤΡΑ γελασμένος!
>>>Δέκα ορθόδοξα (και μη) σημεία

Σχόλια

 1. Όντως είχες πολλά μαζεμένα...
  Ναυτίλε με εντυπωσίασες. Και Ταχιάου και Σημαντήρα! Δεν περίμενα να πετύχω μπλόκερ που να τους ξέρει και τους δύο. Υπάρχει τελικά ελπίδα για το Ραδιόφωνο;
  Εύγε

  Κιπ μπλόγκινγκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ουφ μόλις γύρισα από νυχτερινή έξοδο. Στο θέμα μας όμως. Ναυτίλε έτυχε να περάσω απόψε από τον 102. Είχα να τακτοποιήσω ορισμένες υποχρεώσεις απέναντι στον Σημαντήρα. Του έδειξα το post σου και έγινε μια μικρή αναφορά στην εκπομπή. Είπα πριν την πέσω για ύπνο να σε ενημερώσω. Καληνύχτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φρονώ (πως το βρίσκεις το "φρονώ";)Φρονώ λοιπόν οτι ο φίλτατος Σημαντήρωας θα πρέπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να δημιουργήσει ένα blog! Ως φίλος του θα πρέπει να τον βοηθήσεις να το φτιάξει διότι δεν νομίζω οτι θα τα καταφέρει μόνος του.
  Οσο για το ραδιόφωνο, ΝΑΙ, υπάρχει ελπίς!
  (Φρονώ επίσης οτι πρέπει να γίνει ακόμη μεγαλύτερη αναφορά στην εκπομπή του. Τζάμπα τον ακούω τόσα χρόνια; Ας αφιερώσει κι αυτός 5-10 ώρες σε μας τους blogάκιους)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ...ναι, ναφτίλε, (ναιφτίλε, για οικονομία χώρου), είμαι ανίκανος να δημιουργήσω μόνος μου ένα blog. Φχαριστώ για την κολακεία σου. Με συνέτριψε το εγκωμιαστικό σχόλιό σου. Μπορώ να σου γράψω εγώ την αναφορά στα 'διάμάντια', δεν νομίζω ότι τα ξέρει κανείς πιο απέξω (και απομέσα) από την ταπεινότητά μου. Δεν έχει σημασία το μήκος (κυρίες μου), το ποιον (της αναφοράς) είναι που μετράει. Να γράψουμε αηδιαστικές κακοήθειες και αισχρές συκοφαντίες, για να φέρουμε τον κόζμο κοντά μας. Σου εύχομαι τα αίσχιστα, και σ' ευχαριστώ για την ηδονή που μου χάρισες με το κείμενο για τον ΜΥΛΟ και τους Ξάξακες. Γιατί συγκρατήθηκες και δεν είπες κι άλλα ωραία για το σύμβολο της Θεσ/νίκης, το οποίο δεν πεθαίνει ποτέ; Μήπως παλιότερα που η είσοδος στον μουλτιχώρο ήταν άλλου ρυθμού αψίδα, η κατάσταση ήταν ελπιδοφορότερη ασούμε; Δεν θέλω να μου απαντήσεις. Ρητορικά ρωτώ. Το 'ρωτώ' τι θαυμάσια που πάει, ριμαδόρικα, με το 'πρωκτό'. Ass τα να πάνε...
  (με αποσιωπητικά άρχισα, με αποσιωποιητικά τελείωσα, όλα κύκλος είναι)

  ΓΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εγώ φταίω που κάθομαι και γράφω επαίνους και ύμνους και ελεγείες. Τι να χωρέσει σε 950 λέξεις; Πώς να χωρέσει το ότι βρίσκω την είσοδο του «Παπανικολάου» και του «Παπαγεωργίου» ως ΔΕΙΓΜΑΤΑ σύγχρονης αρχιτεκτονικής που θα έκανε τον Λε Κορμπιζιέ να χλομιάσει από το κακό του και να οδηγηθεί στα «επείγοντα». Πράγμα που δεν θα μπορούσα να πω και για την ΕΞΟΔΟ (εκ του «ξόδι») των προαναφερθέντων ιδρυμάτων;
  Πώς να χωρέσει το ότι βρίσκω την αψίδα του Νέου Μύλου ευθέως ανταγωνιστική της Καμάρας;
  Τι παραπάνω έχει δηλαδή η Καμάρα; Το στοιχειό της Νύφης; Σιγά τ’ αυγά!
  Ασε που η ΕΞΟΔΟΣ του Νέου Μύλου είναι κατά πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη των νοσοκομείων!
  (Αλήθεια από πού είναι η ΕΙΣΟΔΟΣ και από πού η ΕΞΟΔΟΣ της Καμάρας; Μπορεί κάποιος εκπρόσωπος των δεκάδων χιλιάδων φοιτητών που έχουν δώσει το ραντεβού τους εκεί να μας ενημερώσει;)
  Λυπάμαι που δεν κορύφωσα την ηδονή σας σε ένα κρεσέντο αλλεπάλληλων οργασμών με το πτωχό πλην άτιμο κείμενό μου. Βλέπε με πρόλαβε ο συμπολεμιστής Πανούσης με το OLA SKATA!
  «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω, φταίει η ψ…..ή που είναι μικρή» όπως θα έλεγε και ο Παντελής Θαλασσινός αν δεν υπήρχε λογοκρίσια! Κι αυτά τα περι τεχνικής που μετράει είναι κουραφέξαλα για την Εορτή της Γυναίκας και για να της απαλύνουν τον πόνο. Τέλος πάντων…
  Ευχαριστώ για την αναφορά που μου κάνατε και που στάθηκε αφορμή να σκυλοβριστούμε. Ελπίζω να το συνεχίσουμε και στο μέλλον διότι άμα πιάσει το βρισίδι, τύφλα να ‘χει ο καλός ο λόγος όπως έλεγε και ο Μακ Λούχαν!
  Παρ’ όλα αυτά φτιάξτε ένα διαμαντο-Blog! Το αξίζετε! (Και μάλιστα do it γρήγορα. Πριν το φτιάξει η Λίτσα Διαμάντη και οι Τάκης και Ντίνος Διαμαντόπουλος).

  Χάρηκα για την επικοινωνία και ευχαριστώ που δεν αναφερθήκατε στα Εκκλησιαστικά.

  Ευπειθώς!

  (Οι υπόλοιποι ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: κάθε βράδυ πλην Σ/Κ 10 με 12 το βράδυ στον 102 FM – Στη Β. Ελλάδα… Οι άλλοι απλώς χάνετε!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 1ον 'Φρονώ (πως το βρίσκεις το "φρονώ";)': "το φρονώ είναι υπέροχο, λέω να αρχίσω να το χρησιμοποιώ κι εγώ".
  2ον 'ο φίλτατος Σημαντήρωας θα πρέπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να δημιουργήσει ένα blog!' : "όντως πιστεύω κι εγώ ότι ένα blogακι θα του πήγαινε πολύ του φίλτατου. Λόγω περιορισμένης νοητικής ικανότητας, προσφέρομαι να βοηθήσω"
  3ον 'Ως φίλος του θα πρέπει να τον βοηθήσεις': "Φίλος εγώ; Με αυτόν τον αχρείο ραδιοπροβοκάτορα; Όχι όχι κύριε, μάλλον με μπερδεύετε με κάποιον άλλον. Ούτε φφφτυστό (με πολλά σάλια) δε θέλω να τον βλέπω μπροστά μου".
  4ον 'Ας αφιερώσει κι αυτός 5-10 ώρες σε μας τους blogάκιους': "εντάξει μωρέ αφιέρωσε ήδη μια ολόκληρη ώρα σε προηγούμενη εκπομπή, μην τα θέλουμε όλα δικά μας".
  Χάρηκα για τη σημαντηρωική κουβέντα που ανοίξαμε. Σημαντήρωα θα τα ξαναπούμε πιθανότατα την Παρασκευή στο live των los tromos.
  keep doing whatever you do

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ως ΝΑΦ-ΤΙΛΟΣ νομίζω ότι οΦείλω να παραβρεθώ στους ΛΟΣ-ΤΡΟΜΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet