Λίβελος!

Δεν ξέρω αν άνοιξαν ακόμη αλλά νομίζω ότι είναι καιρός να ανοίξουν οι Πύλες της Κολάσεως!
Να ανοίξουν και να ξεχυθούν όλοι οι δαίμονες, οι κανίβαλοι, τα «όξω από ‘δω», οι καλικάτζαροι, τα διαόλια, τα τριβόλια, οι ράπερ, τα ζόμπι, οι σμαρδακάπαλοι, οι λαραχούνες, οι σκουληκοβάτες, οι ζανζαρούφοι και να χιμήξουν πάνω στους Χατζήδουλους και τους Χριστονικολάου, στους Κουνελοτσάκαλους και στους Ανθιμολάτους, στους Αρχιδοκαλάβρυτους και τους Θεσσαλοκαψήδες.
Οι σκιές τους να κυκλώσουν όχι μόνο τα τείχη της Ιερουσαλήμ αλλά και αυτά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και των ναών και των σπιτιών και των διακαστηρίων!
Να τους πάρουν «παρα φύση» όπως τον μαύρο στο Pulp Fiction, γίνουν όλοι μαζί πολτός, να γίνουν μπλε, να γίνουν μπλου, να γίνουν καφέ σαν διάρροια…
Να τραβήξουμε το καζανάκι και να ησυχάσουμε!
Ούτως ή άλλως από την Κόλαση προήλθαν κι αυτοί. Ας καταλήξουν στον βόθρο!
Ολοι μαζί! Δικαστές, παπάδες, ιερομόναχοι, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, πρόεδροι ΠΑΕ, διοικητές ΔΕΚΟ, διευθύνοντας σύμβουλοι πολυεθνικών, πράκτορες, βουλευτές, δικηγόροι, κομματάρχες, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, μπάτσοι, λούστροι, drug dealers… Ολοι!
Κανείς να μη σωθεί! Κι αν τα «χλωρά» δεν παίρνουν φωτιά από τα «ξερά», ας ρίξουμε πετρέλαιο να ανάψουν! Χωρίς εξαιρέσεις! Χωρίς εκλογικεύσεις, δικαιολογίες και άφεση αμαρτιών! Χωρίς έλεος, χωρίς συγχώρεση! Χωρίς τις μαλακοτριανταφυλλομπουρμπουλιές του στυλ «ε, δεν μπορούμε να κατηγορούμε έναν ολόκληρο κλάδο». Να καεί κι ο κλάδος και η ρίζα και η περικοκλάδα και η γλάστρα μαζί. Ολοκαύτωμα! Μέχρι τον τελευταίο παπά, μέχρι τον τελευταίο ειρηνοδίκη, μέχρι τον τελευταίο σπουδαστή δημοσιογραφικής σχολής, μέχρι τον τελευταίο διαιτητή Γ’ Εθνικής, μέχρι τον τελευταίο δημοτικό σύμβουλο! Ξεχέρσωμα! Να τελειώνουμε! Χώμα στο χώμα! Σκόνη στη σκόνη! Στάχτη στη στάχτη!
Μέχρι κολυμπηθρόξυλο!

(Ακόμη και η πιο σοβαρή κριτική ή ανάλυση αρχίζει να μου φαίνεται εντελώς γελοία πλέον! Να τελειώνουμε!)

Σχόλια

 1. Kai ego xypnisa strava re Naftile alla den kano kai etsi... Kali vdomada.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κι εγώ στραβά ξύπνησα και Κανω ετσι.

  για ελα κι εσυ από 'δω...
  http://starxidiamas.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λες να το κάνουμε έτσι; Να ξεσπάμε εκεί;
  Μα δεν θέλω να ξεσπάσω! Ούτε να τους γράψω στ' αρχίδια μου! Να τους σπάσω τα μούτρα θέλω!
  Πίσσα και πούπουλα!
  Παρ' όλα αυτά με γειά το νέο "μωρό"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πίσσα και πούπουλα? Μήπως είναι λίγο ομοφοβικό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η βία γεννά βία υποστηρίζουν οι θιασώτες των ειρηνικών λύσεων. Οπότε, αρχίζοντας να σπας κεφάλια θα βρεθείς κάποια στιγμή με περίσσεια βίας και τρομακτική έλλειψη κεφαλιών. Σε αυτή την περίπτωση θα χαρώ να βοηθήσω προσφέροντας μερικά επίλεκτα στελέχη και από τη δικία μου black list.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αρκάδι!! Κούγκι!! Να φτιάξουμε κομπολόι με τα χρυσά τους δόντια, σχοινιά με τα άντερά τους για να δένουμε τα πλοία... Ευχαριστώ Naftile, τώρα αισθάνομαι καλύτερα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δεν αρκεί!
  Με ανησυχεί αυτό που γράφει σήμερα στα ΝΕΑ η Πόπη Διαμαντάκου: "Mε τους παπάδες να γίνονται, έστω μέσω σκανδαλολογίας, αναπόσπαστο μέρος του καθημερινού θεάματος ισχυροποιείται ο ρόλος της Eκκλησίας" και το παρακάτω: "Όταν αυτά ξεκαθαρίσουν, όταν η κάθαρση επέλθει ουσιαστική ή με επικοινωνιακές μεθόδους, ο ρόλος της Εκκλησίας και δη της Ιεραρχίας θα παραμείνει αλώβητος, αναπόσπαστο μέρος ενός κράτους, που είτε συζητήσει τον διαχωρισμό είτε όχι, στο συμβολικό επίπεδο της δημόσιας σφαίρας που διαμορφώνει το τηλεοπτικό θέαμα αυτό δεν θα το έχει θίξει καν. "

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Να δεις γέλια (και κλάμματα) όταν ο τροχός γυρίζει και ο Χριστόδουλος βγει μάγκας.

  Τον είδες τον Κουρή στον Αυτιά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times