Αυτοκτόνησε ο Χάντερ Τόμσον

«Εχουμε γίνει ένα ναζιστικό τέρας στα μάτια όλου του κόσμου - ένα έθνος τραμπούκων και μπάσταρδων που προτιμούν να σκοτώνουν από το να ζουν ειρηνικά. Δεν είμαστε απλά πόρνες της εξουσίας και του πετρελαίου, αλλά δολοφονικές πόρνες με μίσος και φόβο στην καρδιά. Είμαστε ανθρώπινα αποβράσματα, κι έτσι θα μας κρίνει η Ιστορία... Καμία εξαγνιστική κοινωνική αξία. Μόνο πόρνες. Φύγετε από μπροστά μας ή σας σκοτώνουμε».

«Ποιος ψηφίζει αυτούς τους ανειλικρινείς σκατοκέφαλους; Ποιος από μας μπορεί να είναι υπερήφανος και χαρούμενος που έχουμε όλο αυτό το αθώο αίμα στα χέρια μας; Ποια είναι αυτά τα γουρούνια; Αυτά τα ημιμορφωμένα, με τις σημαίες στα χέρια, που τα γδύνουν και τα εξαπατούν ηλίθια μικρά πλουσιόπαιδα σαν τον Τζορτζ Μπους;»


«Είναι οι ίδιοι που ήθελαν να μπει στη φυλακή ο Μοχάμεντ Αλι γιατί αρνήθηκε να σκοτώσει Βιετναμέζους. Μιλούν για όλα αυτά τα άγρια και ηλίθια και κακά του αμερικανικού χαρακτήρα. Είναι οι ρατσιστές και οι έμποροι του μίσους που βρίσκονται ανάμεσά μας - είναι η Κου Κλουξ Κλαν. Κατουράω στα λαρύγγια κάτι τέτοιων φασισταριών. Κι είμαι αρκετά γέρος για να ανησυχώ εάν τους αρέσει ή όχι. Γαμήστε τους».Χάντερ ΤόμσονΑπό άρθρο του ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΔΡΙΩΤΑΚΗ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/09/2003)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times