Πρωινές σημειώσεις…

Όταν δεν λιώνουν τα χιόνια περιμένουν κι άλλα… (Ισχύει και για τους παπάδες) Η ΥΦΑΝΕΤ παραμένει χιονισμένη παρά τις λιακάδες!

Μα θυμηθώ να γράψω κάτι ΚΑΤΑ του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας!

Ακόμη δεν βρήκα τι δώρο να πάρω στο γιο μου τον μεγάλο που γιορτάζει σήμερα…

Πριν κανένα μήνα ο κόσμος, στα λεωφορείο, σταυροκοπιότανε πιο συχνά. Το είχα γράψει κι εδώ. Σήμερα δεν σταυροκοπήθηκε κανείς! Εχουν κουραστεί τα χέρια τους να σταυροκοπιούνται μπροστά στις τηλεοράσεις!

Είχαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ να δω ένα εξώφυλλο περιοδικού που να ΣΤΟΛΙΖΕΙ τα περίπτερα, μέχρι που είδα το καινούργιο τεύχος του COOL με την PJ Harvey. Μου φάνηκε πολύ σπουδαίο αυτό! (Επίσης, σκέφτηκα, ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα COOL-site. Να μπορώ να το αντιγράφω κι εδώ μέσα!)

Συνειρμός: Οσο καλό είναι το ATHENS VOICE τόσο κακό είναι το site του. Why???

Πριν μια βδομάδα ανακάλυψα το Fame Story κι έφαγα κόλλημα. Οικτρό είναι. Αλλά καλύτερο από τα άλλα ριάλιτι του δικαστικοπαπαδαριού…

Το καλοκαίρι να πάμε στη Σύρο. Με τα παιδιά!

Παθαίνω κάτι χαζά: μου άρεσε πολύ «ο Άγγελος μου» της Πρωτοψάλτη. Όταν πήρα στα χέρια του το CD και διάβασα ότι τη μουσική έγραψε ο Στέφανος Κορκολής, έπαψε να μου αρέσει τόσο. Ανακλαστικά και χωρίς να το αναλύσω!

Ανακάλυψα τους dystropoppygus και το l'esprit de l'escalier. Τους προτείνω «με χίλια» !

Σχόλια

 1. Αυτή η Σύρος άμα σε πιάσει δε σ'αφήνει ποτέ. 8 χρονια μετά από την τελευταία επίσκεψη μου στο νησί ακόμα να το ξεπεράσω. Καλά θα περάσετε... Υποχρεωτικό soundtrack "Μια φούντωση μια φλόγα..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το post σας μου έφερε ρίγη. Διότι, εκτός από τις κακές παρέες, αποκαλύπτετε και ένα αμφιλεγόμενο γούστο στη μουσική. PJ; Πρωτοψάλτη; Τι άλλο έχει σειρά; Η Φαραντούρη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θέλω να πιστεύω πως η PJ είναι επιλογή και η Πρωτοψάλτη απλά περαστικός πυρετούλης. Αν ξαναναφερθεί η Φαραντούρη σ'αυτό το blog, Αντρέα μπορείς να σβήσεις το τηλέφωνο μου από την ατζέντα σου. ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Sofia
  έχεις δίκιο αν και εκείνη που είναι πραγματικά αξεπέραστη είναι η Τήνος...

  Vague tourist
  "Και να αδελφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά.
  Καταλαβαινόμαστε τώρα, δεν χρειάζονται περισσότερα.
  Κι αύριο λέω θα γίνουμε ακόμα πιο απλοί.
  Θα βρούμε αυτά τα λόγια που παίρνουνε το ίδιο βάρος
  σ' όλες τις καρδιές, σ' όλα τα χείλη.
  'Ετσι να λέμε πια τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη.
  Κι έτσι που να χαμογελάνε οι άλλοι και να λένε,
  "Τέτοια ποιήματα, σου φτιάχνουμε εκατό την ώρα."
  Αυτό θέλουμε κι εμείς.
  Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ' τον κόσμο.
  Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο.

  ...έχεις ακόμη να κλάψεις πολύ
  ώσπου να μάθεις τον κόσμο να γελάει. ("Καπνισμένο Τσουκάλι" του Γιάννη Ρίτσου)

  Crazymonkey
  Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Φαραντούρη,Αρλέτα, Μαρίζα Κωχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ενοικιάστε το έξοχο remake του «Dawn of the Dead». Βρείτε τη σεκάνς όπου οι πρωταγωνιστές ασκούνται στη σκοποβολή, σημαδεύοντας ζόμπι που τους θυμίζουν διάφορους celebrities. Φανταστείτε τη χαρά που θα παίρνατε εάν σας δινόταν η ίδια ευκαιρία...

  Εάν δεν αναφερθεί ξανά το όνομα της Πρωτοψάλτη θα σας δικαιολογήσω πολλά άλλα αμαρτήματα. Μέχρι και το όποιο παλαιοκομουνιστικό παρελθόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου